• Hösterbjudande på Husbilsklubben.se

  Blir du ny medlem nu i Husbilsklubben.se och betalar inträdesavgift och årsavgift så gäller årsavgiften både för resterande del av 2020 samt hela år 2021.*
  Mer information finns här: www.husbilsklubben.se/ny

  Medlemsskap ger, föruom tillgång till fler delar i forumet, även full tillgång till alla ställplatser som husbilsklubbens medlemmar har samlat in under många år.
  Husbilsplatser

  *) Erbjudandet gäller enbart de som inte varit medlem tidigare.

Brandlarmet tjöt.

Ingen fara på taket vad jag vet. Men jag är inte som maken jag. När han kollat runt och insett att inget brann så somnade han om igen. Jo, det finns dom med som liksom somnar och sover när man ska. Jag däremot somnade inte om. Jag låg i sängen och försökte somna om. Men ack nej vid halv fem så tänkte jag det är lika bra att gå upp dricka mina två koppar kaffe och göra morgonen till min. Även om jag hellre hade sovit. Ska smyga mig ner till duscharna och duscha strax. kaffet ska bara bli uppdrucket. Det där med brandlarmet oroar
mig. Varför tjuter det? Det ska tjuta när det är något som brinner men det brinner inte. Kan det handla om att vi behöver byta batterier? Är det någon smuts i själva larmet? Så här får det inte vara under hela veckan för då blir det inte någon vila och avkoppling för mig. Då går mina tankar på högvarv. Det gör dom ändå. Blir inte bättre av ett brandlarm som tjuter i tid och otid.
Idag blir det sträcka två, mot vildmarksvägen men jag tror vi landar i Strömsund innan vi åker vidare till Stora Blå sjön.
Lev idag just nu, igår finns inte här och morgondagen är här först i morgon.

Blogginlägg information

Författare
Tommy o Carina
Visningar
221
Senaste uppdatering

Fler inlägg från Teknik

 • Stötig framfjädring
  Vid körning (80km)där det finns lagningar på asfaltväg och brunnslock...
 • Inredningstips gardiner
  Nu är det dags för att göra husbilen mer personlig. Vitt och beige är...
 • Dynpussel
  I lördags ägnade vi hela förmiddagen åt att organisera och fixa i vårt...
 • Bike Ramp
  I samarbete med Controol HB I går kom den hoppfällbara cykelrampen...
 • För en ljusare tillvaro
  Vi reser med vår husbil under hela året och vi kände att det behövdes...

Fler inlägg från Tommy o Carina

Dela detta inlägg

Toppen