• Hösterbjudande på Husbilsklubben.se

    Blir du ny medlem nu i Husbilsklubben.se och betalar inträdesavgift och årsavgift så gäller årsavgiften både för resterande del av 2020 samt hela år 2021.*
    Mer information finns här: www.husbilsklubben.se/ny

    Medlemsskap ger, föruom tillgång till fler delar i forumet, även full tillgång till alla ställplatser som husbilsklubbens medlemmar har samlat in under många år.
    Husbilsplatser

    *) Erbjudandet gäller enbart de som inte varit medlem tidigare.

Orsa ställplats va inte gratis.

Det är inte utan att man får ont i magen när man kör och kör utan att hitta en bensinstation så man kan tanka. Ekshärad gode gud för Ekshärad, som hade en tapp. Diesel lampan lös och vi visste inte vart vi var alls. Nu har vi inte kört fel, det för man minsann inte med en husbil. Man upptäcker istället. Upptäcker gör vi, hur fantastiskt vackert är inte vårt vackra Sverige? Asså i gatan här är så vackert att det gör ont i själen när vi åker här. Klarälven jo du Klarälven går inte av för något alls. Skogarna som ramar in hela intrycket och omsluter både mig och naturens kraft i vackerheter. Så fantastiskt vackert.


Nu har vi parkerat oss på en ställplats i Orsa camping. I gatan va dyrt det var här. 345 kr för en parkeringsplats med El. utanför campingen och långt till toa och dusch. Men så får det bli idag. Maken ville kolla fotboll både herrar och damer skrålar här i husbilen. Dessutom ska vi kolla lite hästar sedan. Jag är la inte intresserad av något av det men det får gå.

Jag sitter här och skriver har ett glas rött bredvid mig. Njuter av att vi äntligen är på väg. Imorgon åker vi lite längre upp. Jag vill sova vid Blåsjön och på fjället, kanske även Fatmomakke.

Lev idag just nu, Igår finns inte här och morgondagen kommer först i morgon.


Carina Ikonen Nilsson

Blogginlägg information

Författare
Tommy o Carina
Visningar
268
Senaste uppdatering

Fler inlägg från Reseberättelser

Fler inlägg från Tommy o Carina

Dela detta inlägg

Toppen