• Hösterbjudande på Husbilsklubben.se

    Blir du ny medlem nu i Husbilsklubben.se och betalar inträdesavgift och årsavgift så gäller årsavgiften både för resterande del av 2020 samt hela år 2021.*
    Mer information finns här: www.husbilsklubben.se/ny

    Medlemsskap ger, föruom tillgång till fler delar i forumet, även full tillgång till alla ställplatser som husbilsklubbens medlemmar har samlat in under många år.
    Husbilsplatser

    *) Erbjudandet gäller enbart de som inte varit medlem tidigare.

Dynpussel

I lördags ägnade vi hela förmiddagen åt att organisera och fixa i vårt hus. Det här är sånt man gärna skjuter framför sig men när vi äntligen var klara med vardagsrummet och gillestugan kändes det riktigt bra. Rätt möbel på rätt plats.

När vi köpte vår husbil följde det med ett antal extradynor som vi inte riktigt fått kläm på hur och var de ska användas så efter att vi var klara inomhus började projektet med att bädda sittgruppen till en säng i bodelen. Det här verkar rimligt förutom att ryggstödet så klart inte ska sitta där. Det blev gott om plats för två vuxna och i alla fall ett barn
Vi är väldigt nöjda med vårt bord. Det är lätt att ändra i storlek, lätt att lyfta av och ställa undan om man vill ha golvyta.

Nu hoppas vi att någon kan hjälpa oss på traven och förklara hur det egentligen ska vara. Det blev två extra dynor över. Den undre dynan är bara några cm tjock.

Har ni gjort rätt, kika in på vår blogg och titta på bilderna. Dynpussel

Blogginlägg information

Författare
Lekeberg
Visningar
279
Senaste uppdatering

Fler inlägg från Teknik

Fler inlägg från Lekeberg

Dela detta inlägg

Toppen