Vi som reser mot ljuset - och tillbaka

bengtic

HBK Medlem
Inlägg
2,979
Kommun
Finspång
HBK-Nr
11273
Har förmodligen av en slump fått reda på att en av mina vänner har corona förmodligen första fallet i Finspång och förmodligen spridit sej tille äldre rökare. Vi har inte träffats ska handla på mej mera mat utifall men jag bor ju nästan i karantän som det är. Hoppas min äldste son kan komma och bo här ett tag blir lite lättare då .
 

bengtic

HBK Medlem
Inlägg
2,979
Kommun
Finspång
HBK-Nr
11273
Jag ringde till Bahia idag ingen är sjuk än men campingen är tom inga sjuka i sankta pola såvitt hon visste, det var dottern till chefen. Väldigt trevlig berättade allt hon visste de är mer eller mindre inlåsta på campingen Hon skulle skicka hälsningar till martin och fömodligen den utomordentligt vackra Rakel och några till som hon visste var nära vänner.
 

Rosberg

HBK Medlem
Inlägg
57
Kommun
Kävlinge
HBK-Nr
8005
Roligt och trevligt att följa er alla som varit i Spanien i år, fick träffa Åsa o Hasse i Torrevieja där vi nu sitter fast och blir avbokade pga inställda flyg. Har bokat om ett par gånger nu och önskade att vi kört med husbilen i stället :msn_sad:
Nu har vi lyckats komma med ett SAS plan till Stockholm för att sen tåg till Skåne och hemmet i Dösjebro :cool: . Solen skiner och karantän i hemmet känns bara bra. Underbart att se att så många HBK are börjar närma sina nära och kära igen. Tack alla som delar med sig av allt och undviker påhopp:bye::mh:
 

Affezell

HBK Medlem
Inlägg
3,936
Kommun
Söderhamn
HBK-Nr
4542
Hade ett långt telefonsamtal idag med Bengtic. Han har varit dålg i över en vecka och mådde inte riktigt bra.Från o till blir han alldeles snurrig i huvudet. Tror det var litet bättre idag. På rösten hörde man att han inte var bra. Har ringt 1177 i två dagar men dom bara bryter samtalen från honom. Har lite lågt blodtryck men ingen feber el hostning så det var säkert ingen corona enligt honom. Misstänkte först att han fått ett strokeanfall men inte. Lite konstig i talet men var helt klar. Hälsar till Er här i HBK. Ringer honom om en vecka o kollar läget
 

bengtic

HBK Medlem
Inlägg
2,979
Kommun
Finspång
HBK-Nr
11273
Jag hade ju knappt ätit något på 10 dagar fick i mej lite soppa och livet återvänder långsamt. Nej någon Corona har jag inte haft de typiska tecknen har helt uteblivit. Men har knappt något minne av flera dagar ensam i huset.
Har en jobbig yrsel som gör att jag hela tiden får vara på min vakt men det rättar nog till sej när magen får lite mat.
Jag är också skeptisk vad Jägermeister egentligen innehåller kanske sånt som jag är allergisk mot hade ju problem redan på Bahia som jag hade glömt vid bordershopen.
Mest spekulationer egentligen dags att gå vidare nya problem väntar runt hörnet för oss alla, breväxlar sen jag kom hem med en engelsk gentleman han berättade att allt är stängt överallt Boris jonson och prins filip har corona. Vi står inför ett stålbad och mycket tyder på att alla inte kommer att vara med oss längre när vi nalkas hösten.
Låt oss stödja varandra i den kommande svåra tiden. Sverige hade världens bästa sjukvård - var är den nu?
Tiden kommer att straffa de ansvarigas eftermäle i decennier.
Tråkigt slut på denna resa tillbaka om ingen känner sej ha synpunkter kommer jag stänga tråden.
 

bengtic

HBK Medlem
Inlägg
2,979
Kommun
Finspång
HBK-Nr
11273
Ok Jag lugnar mej lite. Skickar en bild på husbilen på plats igen, det är inte husbilen som är stor utan subarun som är liten. Men något konstigt är det för när jag sitter i subarun känns den större än hytten i husbilen, mycket märkligt jag vet inte hur dom gjort det men den känns mycket större inuti än utanpå. Kommer mej att tänka på göstas historia om en automatic holemaker som man skulle ha för att spela golf i vardagsrummet man satte bara ned den på golvet så var det ett hål där.
Har inte sovit en sekund inatt men mår trots allt bättre på Bahia sov jag inte på 3 nätter men sen kunde jag sova flera timmar utan medicin.SAM_0938.JPG
 
Toppen