Sv: LCHF. Läs detta!
Kanske bröd till Jappe...
Här kommer recept till det bröd vi äter nästan varje dag.
Kolhydratfritt bröd
Ingredienser:
2 ägg
3 matskedar Psylliumfröskal
2 matskedar hela linfrön
0,5 tsk brödkryddor
25g smör eller Kokosolja (Kung Markatta minst dyr!)
Lite salt
Gör så här:
Blanda Psylliumfröskal, linfrön, salt, och brödkryddor.
Vispa 2 ägg mycket noga.
Smält smöret eller Kokosoljan.
Blanda alla ingredienser i samma bunke, och rör om.
Låt smeten stå och dra i cirka 10 minuter så Psylliumfröskalen hinner dra åt sig vätskan. (Detta moment är viktigt.)
Lägg smeten i stekpannan, tryck ut den med en matsked och grädda tills brödet fått fin färg på bägge sidor.
Jag brer kokosolja på mackan, lägger på ett par skivor gustafskorv sedan några ägg skivor, överst gurka och tomat.
Kanon lunch tycker jag
En stor kopp grönt te och ett glas vatten till är inte fel.