B
Boxer
Guest
Sv: kristider
Tråden har halkat in på fiskbullar, min mor har svårt för det efter att ha ätit mängder av fiskbullar gjorda på gädda under beredskapsåren.
Fast fiskbullar är ju en delikatess gämfört med norska fiskekakor, det är inte mat för människor i alla fall inte på den här sidan kölen.
Gurra egentligen ska man väl inte skoja om allvarliga saker även om jag har svårt att låta bli. Historia är ett av mina stora intressen och jag vet mycket väl hur man använde bark i brödet, det har en lång historia. Jag har dock aldrig smakat så när jag nästa gång kommer till Gränna ska jag givetvis testa. Tack för tipset.
Opps, det var ett recept när man klickade på bilden och ingen bark finns det jag som alltid har trott....Jag kanske har missat något, men jag såg inget bark i det bifogade receptet...
Mvh
Rolle
Tråden har halkat in på fiskbullar, min mor har svårt för det efter att ha ätit mängder av fiskbullar gjorda på gädda under beredskapsåren.
Fast fiskbullar är ju en delikatess gämfört med norska fiskekakor, det är inte mat för människor i alla fall inte på den här sidan kölen.
Gurra egentligen ska man väl inte skoja om allvarliga saker även om jag har svårt att låta bli. Historia är ett av mina stora intressen och jag vet mycket väl hur man använde bark i brödet, det har en lång historia. Jag har dock aldrig smakat så när jag nästa gång kommer till Gränna ska jag givetvis testa. Tack för tipset.
Senast redigerad av en moderator: