Vänner!

Så har vi för första gången passerat 17000 medlemmar, vilket är jätteroligt. Det är fascinerande hur vår fantastiska klubb fortsätter att växa, vi är många som vill delta i och utveckla Husbilskulturen. Till alla nya och gamla medlemmar vill jag också uppmana att kolla in våra medlemsförmåner, det kommer in nya saker nästan hela tiden. Använder man en förmån så har man snabbt tjänat in medlemsavgiften. :)

Det har varit en fullspäckad höst med fysiskt styrelsemöte just innan ELMIA husbilsmässa. Sedan bar det av till ELMIA för mässan, där vi träffade många trevliga och glada medlemmar samt värvade även över 100 nya medlemmar. I år var mässan tillbaka nästan som den varit innan pandemin, det känns som att många vill ut och träffas.

På tal om att träffas så arbetar vi nu för fullt med förberedelser för Årsmötesträffen och Årsmöte 2024, vi hoppas att allt snart går i lås för nästa års genomförande. Varför inte spränga detta års rekord med 650 deltagande ekipage.

Efter ELMIA så åkte jag och min fru iväg på en liten Tysklands och Danmarks resa hela september ut, ett bra sätt att förlänga sommaren för oss Norrbottningar. Nu är dock husbilen garagerad och avställd i några månader tills vårsolen och vårvintern börjar.

Ha nu en riktigt skön senhöst!

/Leif