Vänner!

Måste säga att vi haft en riktigt bra och trevlig sommar med husbilen, vi har även lyckats vara på rätt ”ställe” så vi har missat det mesta av det dåliga vädret. Den längre turen i sommar gick via Haparanda till Finland där vi passerade Uleåborg, Vasa, Tammerfors, Helsingfors och Nådendal innan vi tog färjan till Åland. Vi har aldrig besökt Åland tidigare och det var en riktigt trevlig upplevelse, enkelt att ta sig fram med husbilen och korta avstånd. Sen blev det färjan till Kapellskär och E4:an hemåt.

Men nu drar det ihop sig till en ny tur, denna gång till Jönköping för ELMIA Husvagn och Husbil som i år pågår den 6-10 september. Vi finns naturligtvis på plats i monter C02:15 ni är hjärtligt välkomna för en pratstund. Med oss i montern finns även Varsam försäkring som ni även kan passa på att prata med.

Vi har återigen passerat 16000 medlemmar och är i skrivande stund 16427 medlemmar det är verkligen trevligt med vår medlemsutveckling som gör att vi fortsätter att vara Sveriges största husbilsklubb. Detta tack vara vårt fina forum med alla intressanta trådar samt våra förmåner som snabbt gör att man kan ”tjäna” in sin medlemsavgift.

Nu hoppas vi på en bra och solig sensommar och fler trevliga resor med husbilen.

/Leif