Hasse P
HBK Medlem
1dl socker
4 ägg
2 dl torkad frukt
1 tsk salt
4 msk citronsaft
2 liter wisky
Tag fram en mellanstor skål.Kolla wiskyn genom att smaka. Häll wisky i ett decilitermått och drick upp, upprepa ett par gånger.
Sätt på elvispen. Smaka återigen på wiskyn,för att se om den fortfarande håller kvaliten.
Blanda 1 dl smör i en stor skål,lägg till 1 msk socker och vispa igen. Kolla att wiskyn fortfarande är god,drick ytterligare en kopp.
Schtäng av elvispen, knäck två hönor och schläning i skåljäveln,schamt all torkad fjukt.
Schätt på elwispen igen, om den fjuktade torken fastnar i schkåljäveln, bjyt loss den med
en muvshkrejsel.
Schmaka om wiskyn fortfarande är god.
Schen schka du schila 2 dl schalt , eller nåt schånt, de e inte shå noga, men kolla wiskyn.
schila citronshaften , lägg till en ... mmaat...sched ...och schå socker- eller nått, va fan det är inte så nogaa, kolla WISKYN!
Schmörj ungnen, och vrid kakformen på 220 grader, hich glöm för faan inte att schtänga
av elwischpen.
Schläng ut schkåljäveln genom fönstret, och ..... schå kolla schen WISKYN!
Va faan jaag går och lägger mej........ Vem FAAAN vill ha FRUKTKAKA??????.