• Hösterbjudande på Husbilsklubben.se

    Blir du ny medlem nu i Husbilsklubben.se och betalar inträdesavgift och årsavgift så gäller årsavgiften både för resterande del av 2020 samt hela år 2021.*
    Mer information finns här: www.husbilsklubben.se/ny

    Medlemsskap ger, föruom tillgång till fler delar i forumet, även full tillgång till alla ställplatser som husbilsklubbens medlemmar har samlat in under många år.
    Husbilsplatser

    *) Erbjudandet gäller enbart de som inte varit medlem tidigare.

Unikt samarbete skall locka oss att semestra i Sverige

Los Suecos

HBK Redaktör
Inlägg
7.163
Kommun
Vannsätter - Altea
HBK-Nr
3853
Det blir en väldigt annorlunda sommarsäsong 2020 för besöksnäringen i Sverige. På grund av reserestriktionerna i Sverige och i andra länder vars medborgare brukar besöka oss på sommaren, har alla svenska turistorter fått oss svenskar som sin primära målgrupp som man vill locka,

Kriser skapar som bekant innovationer, kreativitet och nytänkande och nu har 23 svenska turistdestinationer, lagt konkurrerandet åt sidan för att istället samarbeta för att inspirera oss som bor i Sverige att även vilja semestra här i vårt eget land.

På hemsidan roadtrip-roulette.se presenteras utvalda tips från Malmö till Kiruna med syfte att visa besökaren oväntade upplevelser runtom i landet. Tipsen genereras slumpvis. Detta ska väcka intresse att utforska en destinations utbud och slutligen inspirera besökaren att planera sin resa dit.


Trevlig semester i Sverige

TommyD
 
Toppen