H
hianders
Guest
Hittade ett kul och spännande recept på Kaprismajonnäs och Picklad rödlök som presenterades med stekt torsk. Vi åt detta idag - supergott! Kan rekommenderas. Kan man ju göra hemma och ta med i hb.
Kaprismajonnäs
2 äggulor
1 tsk dijonsenap
3 msk kapris
3/4 dl olivolja
3/4 dl neutral olja
Mixa äggulor, senap och kapris. Häll i oljan i en tunn stråle tills det blir en tjock majonnäs. Smaka av med salt.
Picklad rödlök
1 rödlök, i ringar
1/2 dl rödvinsvinäger
1/2 dl strösocker
1 dl vatten
Koka upp vinäger, socker och vatten. Lägg löken i en skål och häll över lagen. Låt svalna.
Lycka till
Inger
Kaprismajonnäs
2 äggulor
1 tsk dijonsenap
3 msk kapris
3/4 dl olivolja
3/4 dl neutral olja
Mixa äggulor, senap och kapris. Häll i oljan i en tunn stråle tills det blir en tjock majonnäs. Smaka av med salt.
Picklad rödlök
1 rödlök, i ringar
1/2 dl rödvinsvinäger
1/2 dl strösocker
1 dl vatten
Koka upp vinäger, socker och vatten. Lägg löken i en skål och häll över lagen. Låt svalna.
Lycka till
Inger
Senast redigerad av en moderator: