• Hösterbjudande på Husbilsklubben.se

    Blir du ny medlem nu i Husbilsklubben.se och betalar inträdesavgift och årsavgift så gäller årsavgiften både för resterande del av 2020 samt hela år 2021.*
    Mer information finns här: www.husbilsklubben.se/ny

    Medlemsskap ger, föruom tillgång till fler delar i forumet, även full tillgång till alla ställplatser som husbilsklubbens medlemmar har samlat in under många år.
    Husbilsplatser

    *) Erbjudandet gäller enbart de som inte varit medlem tidigare.

Stort intresse för mobilt boende i coronatider.

Los Suecos

HBK Redaktör
Inlägg
7.288
Kommun
Vannsätter - Altea
HBK-Nr
3853
Husvagnsbranschens Riksförbund har kommit ut med pressinformation beträffande resultatet för maj månad. Man noterar ett sort intresse för mobilt boende, troligen en konsekvens till rådande situation och de troligen kommande strikta rekommendationerna för vårt resande i sommaren.

Den positiva försäljningsutvecklingen gäller begagnat både för husbilar och husvagnar. Vad gäller nyförsäljning så visar husvagnar en positiv utveckling, i perioden jan - maj 2020 har 1588 nya husvagnar registrerats vilket är 5.58% fler än under samma perriod förra året.

Vad gäller husbilarna så redovisar försäljningen av nya bilar det sämsta resultatet på 10 år. Under årets 5 första månader har det registrerats 1.326 nya husbilar, vilket är 421 färre än förra året under samma period, en försämring med 24.10%. Orsaken är självklart den orättvisa skatten som vi husbilsåkare drabbats av i Sverige.

TommyD
Husvagnsbranschen-1.jpg
 
Senast redigerad av en moderator:

Janericbe

HBK Medlem
Inlägg
25
Kommun
Skoghall
HBK-Nr
30030
Sjöman som går iland och skall köpa importerad husbil hos Fin Bil i Stenungsund en Burstner Nexxo T569 årsm 2017 Euroklass 6 .
Gammal ren bil ?
 
Toppen