• Hösterbjudande på Husbilsklubben.se

    Blir du ny medlem nu i Husbilsklubben.se och betalar inträdesavgift och årsavgift så gäller årsavgiften både för resterande del av 2020 samt hela år 2021.*
    Mer information finns här: www.husbilsklubben.se/ny

    Medlemsskap ger, föruom tillgång till fler delar i forumet, även full tillgång till alla ställplatser som husbilsklubbens medlemmar har samlat in under många år.
    Husbilsplatser

    *) Erbjudandet gäller enbart de som inte varit medlem tidigare.

Stor bedrägerihärva, husbilsägare lurade på miljoner

Los Suecos

HBK Redaktör
Inlägg
7.288
Kommun
Vannsätter - Altea
HBK-Nr
3853
Så trist att läsa och höra om hur människor blivit grundlurade av kriminella. Företag som etableras bara med en enda affärsidé, att lura av folk sina husbilar. Vad jag förstår är det en mycket stor härva, med många miljoner i värden som gått upp i rök.

Har läst om det i flera tidningar, men tyvärr artiklar som ligger bakom betalväggar. Hittade ett reportage från P4 Kalmar.


Skall du sälja, var försiktig, vänd dig till våra stora välkända och seriösa företag som finns i branschen.

Tommy
 

Weckman

HBK Medlem
Inlägg
758
Kommun
Västra Götaland
HBK-Nr
27473
Kan inte folk få ha sina saker för sig själv någon gång.. Så tragiskt att ge sig på stackars knegande folk som är lite blåögda och utelämnade.

 

WillerWalle

HBK Medlem
Inlägg
429
Kommun
Tibro
HBK-Nr
24641
Om man funderar på att sälja privat så beställ först ett nytt reg.bevis. Ägarbyte kan bara ske med det senast utfärdade beviset.
Det gamla blir automatiskt ogiltigt. Om någon försöker med det gamla får registrerad ägare ett meddelande om detta.
 

Kirsholm

HBK Medlem
Inlägg
23
Kommun
Borgholm
HBK-Nr
25603
Tyvärr är samhällsutvecklingen på väg åt fel håll varför man själv måste vara mer uppmärksam än någonsin. Förslaget från WillerWalle är en åtgärd man kan vidta. Även om det Los Suecos säger är viktigast. Oavsett munläder så är det siffror som talar och går man in på Alla Bolag så ser man att det nämnda företaget inte är seriöst. Ett seriöst företag överlever inte på den redovisade omsättningen. På nätet hittar man mycket nyttig information. Alla Bolag är en, Trust Pilot är en annan.
 
Toppen