Som tiden går, helt ofattbart!
Har precis tryckt ner min 3:e (och sista för dagen)
crepes gräddad i Los Suecos nypressade olivolja från Altea. Ja, du läser helt rätt, i ganska fruktig olivolja med mycket smak från en av Los Suecos f.d. egendomar på den Iberiska halvön. Känslan och smaken är helt underbar och inte alls domineras av just olivoljan! Smörsmaken skulle kännas betydligt "tyngre" om vi hade använt smör istället, vilket vi gjorde förr i tiden.
Tänk att för inte så länge sen fick vi nys om kallpressad olivolja i den här tråden. Knappt nå'n månad senare fick vi träffa 2 fantastiska människor som fixade både oljan (som inte finns att köpa i butiker) och uppleva en trevlig afton med god mat tillsammans. Förutom goda minnen, det finns säkert ytterligare några droppar olivolja kvar i dunken innan det är dags för påfyllning (nästa vinter).
Tack Carola & Tommy för vänligt bemötande, den goda olivoljan och all bilkörning tills vi kom tillrätta med allt vi behövde för lyckad övervintring i era trakter. Hoppas vi kan göra en repris om ett halvår... Mer bilder på er nya & fina husbil vore inte helt fel. Hoppas ni är nöjda med långbäddar och trivs bra i övrigt!
/ranko & marianne
