• Hösterbjudande på Husbilsklubben.se

    Blir du ny medlem nu i Husbilsklubben.se och betalar inträdesavgift och årsavgift så gäller årsavgiften både för resterande del av 2020 samt hela år 2021.*
    Mer information finns här: www.husbilsklubben.se/ny

    Medlemsskap ger, föruom tillgång till fler delar i forumet, även full tillgång till alla ställplatser som husbilsklubbens medlemmar har samlat in under många år.
    Husbilsplatser

    *) Erbjudandet gäller enbart de som inte varit medlem tidigare.

... men i Tyskland ökar försäljningen av nya husbilar starkt

Los Suecos

HBK Redaktör
Inlägg
7.196
Kommun
Vannsätter - Altea
HBK-Nr
3853
Läser i Husbil & Husvagn att i Tyskland har nyförsäljningen av husbilar en helt annan utveckling, än den trista utvecklingen vi ser här i vår egen hemmamarknad. En inte allt för vågad gissning är att det beror på den orättvisa och kontraproduktiva beskattningen, som fördyrar ägandet av husbilen Sverige, men som varken ger mera skatt till staten eller främjar miljön, tvärtom. .


TommyD
 
Senast ändrad:

Los Suecos

HBK Redaktör
Inlägg
7.196
Kommun
Vannsätter - Altea
HBK-Nr
3853
Det skall bli intressant att se hur det nya "semestra i hemlandet" som vi har kommer att påverka husbilsförsäljningen här hemma i vår.
Det borde bli ett ökat sug, i alla fall på begmarknaden.
Ja, men så såg jag tidigare idag ytterligare ett ord för årets sommarsemester. Så här skriver Bygghemma.se i dagens annons;
LADDA FÖR HEMESTER
Säsongens måsten för en roligare och trivsammare trädgård. Här är sakerna du behöver för att hela familjen ska tycka det är skönt att stanna hemma.​

Nu har vi i alla fall tre uttryck för sommarens ledighet, Svemester, hemester och vissa som håller fast vid det gamla och kallar ledigheten kort och gott för semester.

Mycket talar väl för ”hemester” just nu.

TommyD
 

JohanÖ

HBK Medlem
Inlägg
50
Kommun
Karlstad
HBK-Nr
25691
Skatten gör väl att de flesta väljer husvagn framför husbil. Så kul att hamna bakom en husvagn när man kör husbilen, inte lätta att komma förbi.
 

MatsMari

HBK Medlem
Inlägg
331
Kommun
Olofström
HBK-Nr
25305
Mm. När jag körde husvagn så var det många husbilar som inte höll hastigheten . Och då körde jag ej över verklig hastighet 91 km , om jag inte körde om får då ger jag allt för så snabb omkörng.
 
Toppen