F
F.d. 58547
Guest
1 kg kycklingfile 150g /person 6 personer
Lägg fileerna i långpanna med bakplåtspapper. Krydda ej.
Sätt in i ugnen tinade 30 min 175`frysta 50 min 175`.
Sås till 6 pers
200g smör
4 msk dijonsenap
4 msk kinesisk soya
2 msk grönpeppar i lag (krossas)
1 burk cantadou ost "fyra peppar"
4 dl grädde+ ev 2 msk whisky eller sprit
Koka ihop såsen och smaka av,den skall smaka starkt eftersom kycklingen skall dra åt sig av kryddorna.
Skiva o bryn 2 hg champinjoner o lägg dom i botten på en gratängform.
Skiva de ungstekta fileerna 1/2 cm och lägg den i formen,plocka ihop fileerna som de var innan.
Häll på den varma såsen o låt svala,låt sedan gratängen stå svalt under natten.
Värm gratängen i ugnen 30 min i 200 grader. Ätes m ris eller hasselbackspotatis.
Smidigt att göra och ta med sig. Ju längre den får stå desto godare.
Lägg fileerna i långpanna med bakplåtspapper. Krydda ej.
Sätt in i ugnen tinade 30 min 175`frysta 50 min 175`.
Sås till 6 pers
200g smör
4 msk dijonsenap
4 msk kinesisk soya
2 msk grönpeppar i lag (krossas)
1 burk cantadou ost "fyra peppar"
4 dl grädde+ ev 2 msk whisky eller sprit
Koka ihop såsen och smaka av,den skall smaka starkt eftersom kycklingen skall dra åt sig av kryddorna.
Skiva o bryn 2 hg champinjoner o lägg dom i botten på en gratängform.
Skiva de ungstekta fileerna 1/2 cm och lägg den i formen,plocka ihop fileerna som de var innan.
Häll på den varma såsen o låt svala,låt sedan gratängen stå svalt under natten.
Värm gratängen i ugnen 30 min i 200 grader. Ätes m ris eller hasselbackspotatis.
Smidigt att göra och ta med sig. Ju längre den får stå desto godare.