F
F.d. 55554
Guest
Går det??
Jomenvisst.
Gör som Ni gör vanlig kalops!
Köp kroe, ca 450gr. kolla så att köttet är rent från fröer och liknande.
Bryn bitarna i en järngryta i smör, krydda enligt önskemål
när bitarna känns mjuka, lägg i grönsaker efter behag..
Köttet tar lång tid för att bli mjukt. (några timmar, bara att kolla med en gaffel och in i munnen.
Själv har jag i morötter, svamp, lök och torkade tranbär samt svart vinbärs gele.
Serveras med kokt potatis och extra grönsaker.
Jojje

Jomenvisst.
Gör som Ni gör vanlig kalops!
Köp kroe, ca 450gr. kolla så att köttet är rent från fröer och liknande.
Bryn bitarna i en järngryta i smör, krydda enligt önskemål
när bitarna känns mjuka, lägg i grönsaker efter behag..
Köttet tar lång tid för att bli mjukt. (några timmar, bara att kolla med en gaffel och in i munnen.
Själv har jag i morötter, svamp, lök och torkade tranbär samt svart vinbärs gele.
Serveras med kokt potatis och extra grönsaker.
Jojje