• Hösterbjudande på Husbilsklubben.se

    Blir du ny medlem nu i Husbilsklubben.se och betalar inträdesavgift och årsavgift så gäller årsavgiften både för resterande del av 2020 samt hela år 2021.*
    Mer information finns här: www.husbilsklubben.se/ny

    Medlemsskap ger, föruom tillgång till fler delar i forumet, även full tillgång till alla ställplatser som husbilsklubbens medlemmar har samlat in under många år.
    Husbilsplatser

    *) Erbjudandet gäller enbart de som inte varit medlem tidigare.

Intresset för mobilt boende fortsätter att öka

Los Suecos

HBK Redaktör
Inlägg
7.188
Kommun
Vannsätter - Altea
HBK-Nr
3853
HRF har just publicerat siffrorna för mars, som visar på fortsatt stort intresse för mobila fritidsaktiviteter, men som väntat är försäljningen av nya husbilar katastrofal av kända orsaker.

Troligt kommer Sveriges campingar och ställplatser att kunna se fram emot en bra sommar, eftersom det idag ser ut som att vi nog bör stanna hemma i Sverige sommaren 2020.

E86DEB8B-47EC-4BA3-A2C3-BBF7B5FA0662.png
 
Senast ändrad:

Night hawk

HBK Medlem
Inlägg
367
Kommun
Ljungby
HBK-Nr
27533
Vi bör väl möjligen anse försäljningen av husbilar som fortsatt god och inte alls katastrofal. Med tanke på de skatteförändringar som kommit till så får man väl anse den som helt OK. När alla väl börjar förstå vilka regler som gäller och att det fungerar rent ekonomiskt så kommer det sannolikt balansera ut bättre. Leverantörer i Sverige har ju redan börjat inkludera tre första åren av skattebelastning i priset på husbilarna för att bättre vägleda kunden, vilket leder till en riktigt sund och mycket tydlig bild av totala kostnaden. Man kan ju faktiskt se det som en rak prisökning istället för en löpande kostnadsökning.
 
Toppen