Sv: Grill
Sunesson,
Jag tycker fortfarande att hibachigrillen är kalasbra. Visst är den låg när man fäller ut den, det kan jag hålla med om, men det är ju bara att lägga något under eller låta bli att ha grillen på gräset när man grillar. Vi blöter dessutom marken under grillen med minst en kanna vatten (10 l) innan vi tänder, därtill får kannan stå full med vatten strax intill grillplatsen tillsammans med brandsläckaren (3 kg) under hela processen (bälte och hängslen).
Fördelarna överväger tycker jag; den tänds i hopfällt läge, man behöver inte spruta tändvätska på de briketter som man ska grilla över, grillgallrena är justerbara i höjd (4 lägen om jag kommer ihåg rätt) och när man grillat färdigt kan man slå ihop grillen och lägga den i väskan. Den tar inte heller särskilt stor plats till skillnad från vår förra grill, den från Biltema som syftas på ovan ("liggande tunnan").
//Roger