Efterlysning - Var finns Husbilskalle?

Gunnar

HBK Hedersmedlem
Admin medlem
Inlägg
15,737
Kommun
Malmö
HBK-Nr
5
Jag har fått flera förfrågningar om Husbilskalle, var han finns och om han slutat resa eller blivit kidnappad. Någon som vet?

Kalle skänktes till HBK av fam. Michael Johansson, 2009, med tanken att han skulle få följa med olika medlemmar på deras husbilsresor och "berätta" om sina upplevelser i forumet; Husbilskalles resa
 

Ludde Kuddsson

HBK Medlem
Inlägg
5,889
Kommun
Kungsbacka
HBK-Nr
1356
Hej jag är i Vallda, Fru Hiander skickade mig med posten till Vallda innan hon så tragiskt gick bort då hon tyckte jag skulle ta pension. Jag har hängt med på diverse resor med Luddes husbil (Jumbojeten) sedan dess men inte bloggat! De har haft en del bekymmer med sjukdom och annat så de har inte kunnat hjälpa mig att skriva.
Men det är ju inget som säger att jag kan börja arbeta igen!
 
Senast ändrad:

Michael Johansson

HBK Medlem
Inlägg
7,068
Kommun
Nybro
HBK-Nr
663
Ja, inspirationen och upprinnelsen till idén om Husbilskalle var ett inslag i TV om någon trädgårdstomte som blivit kidnappad. Det visade sig att tomten fick ideligen ny värd som skickade vykort till den rätta ägaren allteftersom tomten flyttade från den ena värden till den andre och som följde med på deras resor världen över.

Tyvärr blev det inte riktigt så här. Kalle adopterades under långa perioder och det blev inte alla dessa hopp mellan många olika medlemmars husbilar och deras resor att läsa om tråden om Husbilskalle. Men det är kanske inte för sent att han kan få en renässans som den hoppjärka han ursprungligen var tänkt som och få resa kors och tvärs tillsammans med HBK´s medlemmar. Vi är ju trots allt många numera och det borde ge åtskilliga tillfällen till byten av värd för allas vår Husbilskalle.
 
Toppen