• Hösterbjudande på Husbilsklubben.se

    Blir du ny medlem nu i Husbilsklubben.se och betalar inträdesavgift och årsavgift så gäller årsavgiften både för resterande del av 2020 samt hela år 2021.*
    Mer information finns här: www.husbilsklubben.se/ny

    Medlemsskap ger, föruom tillgång till fler delar i forumet, även full tillgång till alla ställplatser som husbilsklubbens medlemmar har samlat in under många år.
    Husbilsplatser

    *) Erbjudandet gäller enbart de som inte varit medlem tidigare.

Coronatider har skapat ökad efterfrågan på Husbilar

Los Suecos

HBK Redaktör
Inlägg
7.302
Kommun
Vannsätter - Altea
HBK-Nr
3853
Efterfrågan på husbilar har ökat rejält när många stannar hemma i sommar och priserna ökar, skriver man i dagens DI, tyvärr bakom betalvägg.

På Blocket har sökningar efter husbil mer än fördubblats och snittpriset på publicerade husbilar har ökat med 22%. Blockets kommunikationschef Treo Marjamäki tror att orsaken är att många planerar ”hemester” — då är en husbil ett smidigt och enkelt sätt att upptäcka vårt avlånga land.

TommyD
 

Roger67

HBK Medlem
Inlägg
2.749
Kommun
Täby
HBK-Nr
3956
Ja vill man göra bra affär skall man sälja nu och skall man köpa en bil billigt skall man göra det i höst när många som spontan/panikköpt skall försöka sälja av för att slippa trassla med vinterförvaring efter att ha insett att detta var inget för dem.
Det är nog en hel del bilar som stått hos handlarna länge som nu också är ute och luftas.

Risk/chans finns för ett rejält prisras i höst och till nästa vår. Detsamma gäller båtar.
 

Lasseboy

HBK Medlem
Inlägg
1.213
Kommun
Borås
HBK-Nr
11736
Tror att för många säljer nu eller försöker, känns som utbudet är mycket mer på blocket, men antalet blir inte mindre utan ökar!
 
Toppen