• Hösterbjudande på Husbilsklubben.se

    Blir du ny medlem nu i Husbilsklubben.se och betalar inträdesavgift och årsavgift så gäller årsavgiften både för resterande del av 2020 samt hela år 2021.*
    Mer information finns här: www.husbilsklubben.se/ny

    Medlemsskap ger, föruom tillgång till fler delar i forumet, även full tillgång till alla ställplatser som husbilsklubbens medlemmar har samlat in under många år.
    Husbilsplatser

    *) Erbjudandet gäller enbart de som inte varit medlem tidigare.

Caravan Salon Düsseldorf kommer att genomföras även i år

Los Suecos

HBK Redaktör
Inlägg
7.155
Kommun
Vannsätter - Altea
HBK-Nr
3853
Caravan Salon bekräftar att man kommer att genomföra mässan som planerat, trots att flera stora branschföreträdare valt att inte ställa ut i år. Som tidigare meddelats skjuter man fram mässan en vecka för att passa in på de Tyska restriktionerna vad gäller folksamlingar, som gäller fram till den 31 augusti.

Det blir en annorlunda mässa, kräver registrering och förköp, ett maximalt antal besökare per dag, som redan nu visar att det kommer att bli färre besökare det här året, plus en del andra säkerhetsåtgärder p.g.a. Covid-19.


Idag har Folkhälsomyndigheten lovat att meddela vad som kommer att gälla för oss i Sverige i sommar. Troligt att det får en avgörande betydelse för hur ELMIA kan genomföra vårt stora svenska event, Elmia Husvagn Husbil i år. Spännande.
Edit: Hör just på nyheterna att vi får vänta till nästa vecka för att få veta myndigheternas instruktioner beträffande vårt resande i sommar. Säkert ett mycket svårt beslut, många parametrar att ta hänsyn till.

TommyD
 
Senast ändrad:

jojje

HBK Medlem
Inlägg
724
Kommun
ÖstraGöinge
HBK-Nr
3802
Läser man på hemsidan står det ingenting om någon coronakris !?
Allt verkar vara som förr ? lite märkligt !

Jojje
 
Toppen