F
F.d. 29954
Guest
Sv: Bacontest
Svensk Bacon har ungefär samma kvalite som konsums falukorv under 70 talet. Ister, mjöl och lite köttbiprodukter. Urk.
Vad jag tror är felet - utan att veta, bristande intresse - skivorna är för tunna. När jag är i UK, så njuter jag av deras frukost med den osannolika blandningen av Bacon, blodbudning, konserverade tomater, och scrambled ägg, stekta korv, vinäger doppade potatis och sur servitris.
Men deras Bacon skivor är tjockare än här hemma. Tjockleken kanske dubbelt upp mot här. De blir inte grispiga skorpor, utan har en lagom tuggmotstånd och man kan mycket väl avgöra köttets kvalite både på Baconet och servitören, den senare okulärt......
Svensk Bacon har ungefär samma kvalite som konsums falukorv under 70 talet. Ister, mjöl och lite köttbiprodukter. Urk.
Vad jag tror är felet - utan att veta, bristande intresse - skivorna är för tunna. När jag är i UK, så njuter jag av deras frukost med den osannolika blandningen av Bacon, blodbudning, konserverade tomater, och scrambled ägg, stekta korv, vinäger doppade potatis och sur servitris.
Men deras Bacon skivor är tjockare än här hemma. Tjockleken kanske dubbelt upp mot här. De blir inte grispiga skorpor, utan har en lagom tuggmotstånd och man kan mycket väl avgöra köttets kvalite både på Baconet och servitören, den senare okulärt......