• Hösterbjudande på Husbilsklubben.se

  Blir du ny medlem nu i Husbilsklubben.se och betalar inträdesavgift och årsavgift så gäller årsavgiften både för resterande del av 2020 samt hela år 2021.*
  Mer information finns här: www.husbilsklubben.se/ny

  Medlemsskap ger, föruom tillgång till fler delar i forumet, även full tillgång till alla ställplatser som husbilsklubbens medlemmar har samlat in under många år.
  Husbilsplatser

  *) Erbjudandet gäller enbart de som inte varit medlem tidigare.

Vintercamping Westerqwarn

Det är fredag kväll och vi är framme vid Westerqwarn utanför Kolbäck. Vi åkte direkt efter jobbet eftersom vi ska uträtta lite ärenden på lördagen. Hela området är upplyst och det känns nästan lite magiskt, som om något alldeles speciellt ska hända. Men det är alldeles tyst och stilla. En husbil står redan på parkeringen och nu är vi två bilar som tänker bo här i natt.
Westerqwarn Pub & Restaurang är stängt under januari men det går alldeles utmärkt att stå här med husbilen ändå. Det finns 10 platser med el och av dessa är 4 på grus. Så det var bara att backa in med husbilen och ställa sig på plats på grusplanen.

Man har tillgång till ett servicehus där det finns ett mindre kök, en dusch och toaletter. Det finns även en tvättmaskin. Tömning av toatanken sker på servicehusets kortsida och på andra sidan vägen går det bra att tömma både grå- och svartvatten från fasta tankar. Betalar gör man genom att swisha till det nummer som står anslaget på servicehuset.
 • Gilla
Reaktioner: J.Bergsten

Blogginlägg information

Författare
Lekeberg
Visningar
440
Senaste uppdatering

Fler inlägg från Reseberättelser

Fler inlägg från Lekeberg

Dela detta inlägg

Toppen