• Erbjudande på Husbilsklubben.se

    Blir du ny medlem nu i Husbilsklubben.se betalar du ingen anmälningsavgift utan enbart årsavgift 100 kr.
    Du sparar 150 kr på detta och erbjudandet gäller tills vidare.
    Medlemskapet gäller för kalenderåret 2024.
    Mer information finns här: Hur Registrerar jag mig.
    Du slipper också en massa störande reklam eftersom vi är en HELT reklamfri sida.

Vi slapp ganska lindrigt undan

här på nordöstra ostkanten när det gäller den aviserade snökanonen, har förstått att Småland och Kalmar län fick det jobbigt. Här var det mest blåsten som ställde till det men eftersom vi fick morgontidningen i morse - TACK alla hjältemodiga och tappra och envisa tidningsbud!!!! - var det i alla fall framkomligt. Jag är så glad att jag får morgontidningen. Frågan är vad man ska hitta på åt tidningsbudet? Jag menar, jag brukar lägga en chokladask eller två till tidningsbud och sophämtare vid jul men den här julveckan fick vi varken tidning eller sophämtning. Så här blev det två skapliga chokladaskar över som någon (mjaa, jag) knaprade i sig. Eftersom kommunen bytt sophämtnngsbolag - vilket jag inte tycker om för de personer som hämtade hos oss var bara så SUPERTREVLIGA att ha att göra med - och så ska vi inte prata om vad jag tycker om kommunens hantering av upphandling etc för den tycker jag inte om - nå, eftersom de nya kom efter nyår finns det ju ingen anledning att uppvakta dem innan man vet hur det funkar eller hur. De förra älskade jag faktiskt. Inte bara för att våran personliga sophämtare också ingick i deltidsbrandkåren här ute i bushen och var den som hade lokalkännedom och kunde dirigera räddningstjänsten hit ut - fortfarande i bushen - Stefan, du är min hjälte - när sambon hade fått en stroke och i väntan på ambulans, lär visst heta IVPA numera. Då var det guld värt att få hit två från deltidsbrandkåren/räddningstjänsten. Vad får vi nu herrar i Norrköpings kommun? Antagligen en tummetott. Eller ingenting.
Men nu var det frågan om vad man ska ge tidningsbudet som åker i ur och skur så här efter jul. Känns lite fånigt med en chokladask nu efter jul? (Kanske jag ska säga att jag tror inte det var det ordinarie tidningsbudet som körde julveckan när vi inte fick någon tidning.) En flaska vin kan vara helt fel när man inte känner personen, finns ju faktiskt folk som helt frivilligt avstår från även så lite alkohol som i vin.

Tips emottages gärna!

Agneta W :oops:

Kommentarer

Påskägg kanske vore nåt med lite blandat godis i, men då får du ju vänta ett tag till dess. Köp ny chokladask Agneta och sätt ett- God fortsättning på nya året- kort på den.
Ha en bra dag önskar Eva
 

Blogginlägg information

Författare
F.d. 55334
Visningar
355
Kommentarer
1
Senaste uppdatering

Fler inlägg från General

Dela detta inlägg

Toppen