• Hösterbjudande på Husbilsklubben.se

  Blir du ny medlem nu i Husbilsklubben.se och betalar inträdesavgift och årsavgift så gäller årsavgiften både för resterande del av 2020 samt hela år 2021.*
  Mer information finns här: www.husbilsklubben.se/ny

  Medlemsskap ger, föruom tillgång till fler delar i forumet, även full tillgång till alla ställplatser som husbilsklubbens medlemmar har samlat in under många år.
  Husbilsplatser

  *) Erbjudandet gäller enbart de som inte varit medlem tidigare.

Resa till Gotland sista veckan i Augusti 2019

Min sambo som fyllde jämt den 26:e vill ut på en resa med husbilen. Hon hade aldrig varit på Gotland tidigare och jag själv hade bara besökt Visby en och annan gång i mina unga år. Sagt och gjort så började vi titta efter färdväg och priser på färja över till Gotland.

Efter några dagars velande lyckades vi på en ToR biljett för 2700:- i stället för 1100:- som gällde från ena dan till den andra. Vi hade planerat att vara borta en vecka från Fredag till Lördag helgen därpå. Vi planerade mat och dryck. Blev några flaskor Prosecco med tanke på sambons kommande födelsedag. På Fredagen efter jobbet så gled vi i väg med vår fina husbil. Övernattade i Ljusdal vid macken och körde vidare dagen efter ned till Nynäshamn. På natten mot resdagen låg vi vid Lövhagens kaffeservering Google Maps . Bra plats på lagom avstånd från färjan.

Dagen efter körde vi på färjan vid halv 7 och satt uppe vid serveringen i god tid innan avgång. Vi hade inte behövs stressa då det var endast 200 passagerare ombord på denna tur.Under vår vecka på Gotland och Fårö hade vi mellan 26 och 28 grader varmt på dagarna och ca 21 på nätterna.

Vår resa har resulterat i en del filmande och fotograferande. Jag lägger en länk till Youtube och den första filmen av tre från vår Gotlandsresa.


Avsnitt två av tre


Avsnitt tre av tre

Blogginlägg information

Författare
Frank N
Visningar
1.046
Senaste uppdatering

Fler inlägg från Reseberättelser

Fler inlägg från Frank N

 • Julen 2018
  Denna julen blev i år något annorlunda än tidigare år. Inga barn eller...

Dela detta inlägg

Toppen