• Erbjudande på Husbilsklubben.se

    Blir du ny medlem nu i Husbilsklubben.se betalar du ingen anmälningsavgift utan enbart årsavgift 100 kr.
    Du sparar 150 kr på detta och erbjudandet gäller tills vidare.
    Medlemskapet gäller för kalenderåret 2024.
    Mer information finns här: Hur Registrerar jag mig.
    Du slipper också en massa störande reklam eftersom vi är en HELT reklamfri sida.

Ovana husbilscampare!

Min impulsive make bestämde att nu ska vi införskaffa oss en husbil,,detta var hösten 2011. Sagt o gjort vi tog våran Volvo och åkte till Tyskland, närmare bestämt till Witten där gubben hittat två tilltänkta ekipage, eftersom vi inte grubblar då mycket så tog det 5 min att bestämma oss för den ena. Så sen dess är vi lyckliga husbilsägare! Lite småturer först och sedan en långtur upp mot Bodö i augusti 2012. Vi är väl inte precis de mest strukturerade personerna så lite strul kan man ju alltid räkna med. Vi gör kanske saker utan att hjärnan har tänkt klart.......kanske inte alltid så bra men efter ett tag så kan man skratta åt det mesta. Det blir likasom aldrig tråkigt!

Turen till Bodö blev en dyr historia för försäkringsbolaget, stackars dom som har oss som kunder. Silvertejp är ju en bra investering för det som inte går att laga med silvertejp kan man köra till tippen. Det var i Mo i Rana som det strulade lite, vi skulle äta lite och fällde ut markisen för första gången, tyvärr ringde telefonen och gubben svarade, samtidigt som det kom en stomby innan vi hann och förankra den ordentligt. Det blev lite hål här och där (silvertejp) på taket, dörr, samt det va ett under att vi lyckades veva in detta elände till markis där benen var böjda åt alla möjliga håll. delarna som va lösa kunde vi böja ihop med silvertejp. Så när man vågar veva ut den nu nya markisen har jag ingen aning om, den ligger kanske säkert och snyggt där den är. Tror det gick på ca 80000 att laga tak och dörrar och markis, skämskudden framtaget!!!!
Nu planerar vi att åka nedöver Europa,
Moseldalen mm i september, får se vad vi hinner med, hoppas detta blir en billigare historia för försäkringsbolaget. Tjingeling så länge

Kommentarer

Tack för dina underbara rader. Alltid kul att läsa om andras misstag så behöver man ju inte göra alla själv. Vi fullständigt älskar husbilslivet efter att haft husvagn uppställd i 21 år på västkusten. Ok det var bra när barnen var små men nu på äldre dar vill vi se osa om i vårt vackra land. Nästa tur blir till Öland 14-18/8. Efter 25 dagar på rull är ju semestern slut men jag tar ut kompledigt då o då så helgen blir längre. Kanske ses vi på vägarna ,ha det gott och kör försiktigt.
Med vänlig hälsning, Gunilla
 

Blogginlägg information

Författare
F.d. 4776
Visningar
308
Kommentarer
1
Senaste uppdatering

Fler inlägg från General

Dela detta inlägg

Toppen