Lite elpyssel i husbilen

När vi nu haft vår Dethleffs 7877-2 i 4 månader och testat på olika sätt. Har vi upptäckt en del vi vill förbättra samt förbereda inför alla härliga resor vi tänker göra under vintern. För vi tycker det är en härlig tid att göra resor på under vintern, och det är inga problem heller. Bara man tänker till lite extra både före och efter resorna, så blir de riktigt härliga.

Har installerat ett 12-v uttag i badrumsskåpet så att det funkar för t.ex. hårtork, plattång eller andra nödvändiga detaljer som man vill kunna använda i badrummet. Tyvärr finns det endast ett 220v uttag installerat som original.

Något jag saknat är en brytare för att manövrera fotsteget från förarplatsen. För nu har jag tröttnat på “pipandet” varje gång man vrider om tändningen, och då får klart för sig att man åter glömt fälla in fotsteget. Passade samtidigt på att i samma ram montera brytare för ett par ordentliga arbetslampor som ger ljus bakåt och åt sidorna, där finns en klar förbättringspotential bland husbilsfabrikanterna!

Blogginlägg information

Författare
Lekeberg
Visningar
397
Senaste uppdatering

Fler inlägg från Vintercamping

Fler inlägg från Lekeberg

Dela detta inlägg

Toppen