Kryssning med Husvagn och Camping

Klockan 15 vid Viking Lines terminal vid Stadsgårdskajen träffade vi representanter för tidningen Allt om husvagn & camping för att vara med på deras kryssning till Mariehamn.

Det här är första gången man genomför den här typen av resa för husvagns- och husbilsbranschen. Man har fått specialtillstånd att ligga kvar vid kajen för att kunna visa upp husvagnar och husbilar på campingfordonsutställningen på bildäcket för när båten avgår är det inte längre tillåtet att vistas på bildäck.

På bildäcket fanns representanter från E & P Hydraulics, Henrikssons Husbilar och Autohallen Husbilar. Det var inte så många husbilar och husvagnar på plats men vi tyckte nog ändå att det var ganska många som var där och tittade.

På våning 7 fanns campingprylmässan både på söndagskvällen och under måndagen. Det var en bra blandning av intressanta utställare allt från Husvagn och Camping med campingspanarna Catharina och Lars-Åke Höglund, Caravan Club till OxyG med biologisk avloppsrening, Continental med däck, EP Hydraulics med elektriska stödben, Tysklands turistbyrå, Campingvaruhuset, Autohallen, Henrikssons Husvagnar, Puller Innovation och Awimex med strömförsörjning med inbyggt litiumbatteri. Många av utställarna hade även föreläsningar och däremellan ville säkert många besöka varandras föreläsningar också. Så därför lyckades vi missa Heinz-Peter Adlung båda dagarna men fick ändå tid att träffas på mässan istället.

Kryssning med Allt om husvagn & camping
 • Gilla
Reaktioner: viggoboy

Blogginlägg information

Författare
Lekeberg
Visningar
96
Senaste uppdatering

Fler inlägg från Reseberättelser

 • Vid Vänern
  När vi kom runt kurvan och började se småbåtshamnen och Vänerns mäktiga...
 • Tantolundens husbilscamping
  Tantolundens husbilscamping ligger på söder i Stockholm precis som...
 • Tips inför sportlov
  Snart är det dags för årets sportlovsveckor som pågår under veckorna...
 • Uteliv med husbil
  Med husbil är det lätt att komma ut på aktiviteter. Det är lättare att...
 • Husbilsinredning
  Det finns många fördelar med att vara ute och cykla mer än att man får...

Fler inlägg från Lekeberg

Dela detta inlägg

Toppen