• Husbilsklubbens årsmöte och träff år 2024 kommer att hållas i Karlstad 9-12 Maj.
    Mer information och anmälan finns här: Klicka Här för Årsmötesträff 2024
  • Erbjudande på Husbilsklubben.se

    Blir du ny medlem nu i Husbilsklubben.se betalar du ingen anmälningsavgift utan enbart årsavgift 100 kr.
    Du sparar 150 kr på detta och erbjudandet gäller tills vidare.
    Medlemskapet gäller för kalenderåret 2024.
    Mer information finns här: Hur Registrerar jag mig.
    Du slipper också en massa störande reklam eftersom vi är en HELT reklamfri sida.

Jag tror på sommaren

upload_2018-8-1_14-34-4.png



De orden kan vi slänga i en papperskorg, nu vet vi att sommaren finns, tro på den har spelat ut sin roll. Motion för att gå ner några kilo behövs inte bara sitta i solen och värmen så rinner kilona av, vi behöver inte alla dessa bantningsmetoder, vi behöver bara värme.

AC maskiner är slut överallt, fläktar är slut över allt, jag är slut efter att jagat efter dessa produkter, jag rinner nämligen bort i en djädra hastighet, så fortsätter det här har jag halverat min vikt på tre månader. Försöker googla efter vem som har kontakten till solen så man kan dra ut den och få lite svalt, men som vanligt är det alltid nån annan som vet, men var han finns vet ingen. Glassen är slut, vattnet är slut, ölen är slut, fanns inget kvar på ICA jag trodde någon rånat dem, men kassörskan sa att folk nästan bara handlar dessa produkter. Köttet ligger kvar för ingen får grilla för då brinner Sverige upp om nu det är möjligt.

Plötsligt kom grannen Kurt-Orvar, låter som namnet på ett dansband som spelar mogna låtar, vad nu mogna låtar är för något. Vad vill du nu Kurt-Orvar, frågar jag. Hustrun vill jag skall städa huset, men jag vet inte hur man gör. Det kommer du och frågar mej som inte hittar dammsugaren i vårt hus och skulle jag hitta den med vår dammsugare GPS så vet jag inte hur den fungerar. Förresten har jag aldrig hört ordet städa, har du själv hittat på det Kurt-Orvar. Nä du lille Kurtan du får allt vända dej till något städbolag och ta hjälp av dem. Har du aldrig hört talas om pigavdrag. Nej, sa Kurt-Orvar. Det är så här förstår du lille Kurt, att du kan köpa hushållsnära tjänster och sedan får du dra av en del när du deklarerar. Det gör alla som har råd. Du vet de nyinflyttade mitt emot dej, de har en som städar till dem var dag och du de är vänsterpartister. Men var inte de emot pigavdrag, sa Kurt-Orvar. Det är riktigt att de ideologist är emot detta, men behöver man hjälp behöver man och då åker ideologin av, den är bara till för väljarna.

Kommentarer

Det finns inga kommentarer att visa.

Blogginlägg information

Författare
Deleted member 11118
Visningar
660
Senaste uppdatering

Fler inlägg från Kåserier

Dela detta inlägg

Toppen