Lördag förmiddag packade Håkan husbilen, satte igång kyl och frys, kollade så att vi hade tillräckligt med vatten i bilen. Bar ut mat och kläder vi skulle ha med oss. Man behöver inte så mycket med sig för en natt i husbilen mer än kvällsmat, något gott att dricka, frukostgrejer, kläder så man inte fryser och kläder som funkar om det blir varmt. Och kaffe, man får inte glömma kaffe. Under tiden förberedde jag en enkel potatissallad, Håkans recept, skalade potatisen och skar den i rätt så små bitar så koktiden blev kort. När potatisen kallnat tillsatte jag naturell yoghurt, kapris och skar en liten purjolök i bitar. Helst ska den stå över natten men det funkar att äta ganska direkt också. Så när detta var gjort var det bara att hoppa in i bilen, ställa potatissalladen i kylen och åka. Kycklingfiléerna som vi skulle grilla låg redan på upptining i kylen. Vi har ett treben som vi kompletterat med ett grillgaller. Vi har haft med oss trebenet en gång tidigare men gallret är nytt. läs mer på Husbilshelg