• Hösterbjudande på Husbilsklubben.se

    Blir du ny medlem nu i Husbilsklubben.se och betalar inträdesavgift och årsavgift så gäller årsavgiften både för resterande del av 2020 samt hela år 2021.*
    Mer information finns här: www.husbilsklubben.se/ny

    Medlemsskap ger, föruom tillgång till fler delar i forumet, även full tillgång till alla ställplatser som husbilsklubbens medlemmar har samlat in under många år.
    Husbilsplatser

    *) Erbjudandet gäller enbart de som inte varit medlem tidigare.

Henrikssons HB-Resor - Mellanstory #1

Hej allihopa!

Många verkar kika in men få som lämnar avtryck, men kul att det är såpass många ändå som kikar in i bloggen, tack. :)

I helgen som stundar blir det ingen tur med husbilen för oss, däremot så ska jag byta ut alla lampor mot LED-lampor för att få ner elförbrukningen så mycket det går. Idag sitter det vanliga glödlampor i takbelysningen (2 x 21W i varje takarmatur) men de ska nu bytas ut mot 2 x 5W istället som motsvarar 2 x 21W samt att dessa LED-lampor har vitt sken istället för gulaktigt.

7 st glödlampor totalt ska bytas ut, har redan bytt ut sänglamporna mot nya LED-armaturer med inbyggd USB-kontakt vilket blev riktigt bra. Kanske lite löjligt men man vill ju ha så låg elförbrukning som möjligt om man fricampar och använder solceller som enda laddningskälla.

På det bifogade fotot ser ni överst i bild när husbilen tvättades och polerades i helgen som var, samt på nedre bilden (vilket är ett äldre foto) ser ni när den står på förvaringsplatsen där den kommer få stå kvar nu tills nästa helg och Midsommar som stundar.

Ha det bäst allihopa och trevlig helg!
InShot_20190614_092948437.jpg

Blogginlägg information

Författare
Steffeson
Visningar
666
Kommentarer
1
Senaste uppdatering

Fler inlägg från Reseberättelser

Fler inlägg från Steffeson

Dela detta inlägg

Toppen