• Vill du prova på "Ett måste i varje husbil"? Klicka på "Husbilsplatser" i den blå menyraden.
    Våra demo-husbilsplatser finns i Göteborgs Norra Skärgård
    Mer information om programmet, klicka här.

First Camp City Stockholm

Inför vår resa till Skansen har vi letat efter ställplatser och campingar i närheten men någon var stängd den här tiden på året och någon blev vi faktiskt avrådd från att prova. Vi valde First Camp City-Stockholm som ligger i direktanslutning till First Camp Ställplats-Stockholm visserligen en bit från stan men ändå inte alltför långt bort och vi kände att det skulle kunna fungera bra att ta sig in till stan med barn i barnvagn på buss, tunnelbana och vidare med spårvagn till Djurgården och Skansen.

Vi hade fått en kod för att kunna få ut kort till bommen och servicehusen när vi kom på kvällen. Dessvärre fungerade inte koden men det löste sig efter ett samtal till journumret. Ett plus att man dessutom ringde tillbaka till oss för att höra så allt hade fungerat som det skulle, det kan man kalla bra kundservice. Den plats vi skulle haft var upptagen men vi ställde oss på platsen bredvid.

Ett minus för platsen är att den grusade ytan inte räcker till för att man ska kunna kliva i och ur bilen utan att behöva gå på den leriga gräsmattan. Det skulle räcka med en halv meter till. För då kan man gå på båda sidorna om bilen utan att det blir kladdigt.

Nyfiken hoppas vi att du blev så du kollar vidare här First Camp City-Stockholm

Blogginlägg information

Författare
Lekeberg
Visningar
226
Senaste uppdatering

Fler inlägg från Reseberättelser

Fler inlägg från Lekeberg

Dela detta inlägg

Toppen