• Hösterbjudande på Husbilsklubben.se

    Blir du ny medlem nu i Husbilsklubben.se och betalar inträdesavgift och årsavgift så gäller årsavgiften både för resterande del av 2020 samt hela år 2021.*
    Mer information finns här: www.husbilsklubben.se/ny

    Medlemsskap ger, föruom tillgång till fler delar i forumet, även full tillgång till alla ställplatser som husbilsklubbens medlemmar har samlat in under många år.
    Husbilsplatser

    *) Erbjudandet gäller enbart de som inte varit medlem tidigare.

Bland höstlöven

Att få vara tillsammans med sina närmaste och uppleva höstens sprakande färger är något som verkligen är fantastiskt och något vi alla behöver.Det var skönt att packa bilen i fredags och ge sig iväg till Stenbäcken i södra Kilsbergen där vi tillbringat helgen tillsammans med barnbarnen och nästan alla barnen.

För en tid sedan fick vi besked om att den knöl som funnits en tid på Håkans hals är en tumör. I dagsläget vet vi inte om den är god- eller elakartad men vi hoppas få besked inom någon vecka om fortsatt planering och åtgärder.

Med anledning av detta så har bloggandet varit lite mer sporadiskt de senaste veckorna av förklarliga skäl. Men orken och tankarna har helt enkelt varit på annat håll.Stenbäcken höst 2020.jpg

Kommentarer

Det finns inga kommentarer att visa.

Blogginlägg information

Författare
Lekeberg
Visningar
35
Senaste uppdatering
Kommun
Lekeberg

Fler inlägg från Resor

Fler inlägg från Lekeberg

Dela detta inlägg

Toppen