• Hösterbjudande på Husbilsklubben.se

    Blir du ny medlem nu i Husbilsklubben.se och betalar inträdesavgift och årsavgift så gäller årsavgiften både för resterande del av 2020 samt hela år 2021.*
    Mer information finns här: www.husbilsklubben.se/ny

    Medlemsskap ger, föruom tillgång till fler delar i forumet, även full tillgång till alla ställplatser som husbilsklubbens medlemmar har samlat in under många år.
    Husbilsplatser

    *) Erbjudandet gäller enbart de som inte varit medlem tidigare.

Avloppsmedel för miljöns skull

I samarbete med Oxyg

Långsiktig hållbarhet är viktigt för oss och vi försöker i så stor omfattning som möjligt resa med minsta möjliga påverkan på miljön. Därför kändes det mycket bra när vi hittade de här produkterna hos Oxyg på höstens campingkryssning.

Vi kom överens om att testa de olika produkterna för att kunna utvärdera om de är något vi vill satsa på i framtiden.

Under dagarna mellan jul och nyår besökte vi Bjursås Skicenter tillsammans med nästan alla våra barn med respektive samt barnbarn.

I vår husbil, en Dethleffs Trend A-7877, bodde vi fyra vuxna och ett barn under fyra dagar. Vi åt alla middagar i vår husbil samt hade den som värmestuga vid skidbacken så det blev en hel del gråvatten och ett antal tömningar av toalettanken då vi självklart använder husbilen till allt.

Jag, Håkan är den som har fått tömningen av toatanken som en av mina uppgifter, vilket så klart inte är något problem alls. Min upplevelse hittills av Camper är positivt. Det luktar inte illa när man tömmer tanken, men heller inte “parfym” som vissa andra medel.

Blogginlägg information

Författare
Lekeberg
Visningar
285
Senaste uppdatering

Fler inlägg från Vintercamping

Fler inlägg från Lekeberg

Dela detta inlägg

Toppen