• Erbjudande på Husbilsklubben.se

    Blir du ny medlem nu i Husbilsklubben.se betalar du ingen anmälningsavgift utan enbart årsavgift 100 kr.
    Du sparar 150 kr på detta och erbjudandet gäller tills vidare.
    Medlemskapet gäller för kalenderåret 2024.
    Mer information finns här: Hur Registrerar jag mig.
    Du slipper också en massa störande reklam eftersom vi är en HELT reklamfri sida.

Åter till den verkliga verkligheten

Gökboet lyste med sin frånvaro, sköööönt, men som alltid är det Ingen dans på rosor men mest var det det de som varit mycket törstiga :msn_beer:
o druckit sig otörstliga en längre tid o inte vill vara törstiga längre.
Alla som skulle o fick sova har sovit den skönaste sömn på länge :sleep:
bara "tomtarna" har varit vakna.

Även om jag kännt mig som en zombie en del av den vakna tiden har jag haft tid att börja på Stig Larssons bok som jag haft liggande ett tag, när så rastlösheten satte in i varga timmen fick jag rycket o nu är det skinande rent på expeditionen o bland alla läkemedel.

Det största abert som varit är att det inte känns bra med de nya ögonen, håller på att ladda upp :msn_angry:för att kräva få lämna tillbaka dessa o få pengarna tillbaka, vill gå till en annan optiker.

Nu har jag två härligt lediga dagar framför mig som ska njutas o julstökas o en liten om-möblering är på gång som jag ser fram emot. Vi ska öppna upp mellan två rum":wall:", vårt vardagsrum o matrum.
Så snart kommer sågen fram, jag är så nyfiken hur det kommer att se ut.

Ha det
Leena

Kommentarer

F
Ja då var en bit av väggen borta, kommer att bli bra när lister o allt annat kommer upp.
Men, ja just men, just likt mig att det BARA är att ta bort en bit vägg så är allt klart,
få möblera om så det blir fint,
så det där att lite lugnt o stilla julstöka mina lediga dagar
kommer att försvinna i att STÄDA,
för nu är det ett fint vitt gipsdamm överallt. Det lilla jag täckte räckte inte långt.
Ja ja det är ju som det är, men fint blir det när allt är klart.

Leena
 
. Ja du gipsdamm är inte roligt det tränger in överallt. Vi rev också en mellanvägg och gjorde om 2 rum till ett stort vardagsrum.Men när det är klart så glömmer man allt det jobbiga. Det är alltid roligt att ändra och möblera om det blir som nytt. För en gångs skull (enligt maken) så har jag inga projekt på gång nu , köket är ju klart. Men till våren vill jag byta ut staketet runt tomten och göra en plattlagd ute plats. Jag gillar att planera och utföra olika projekt vårt hus byggdes 1921 men inte mycket finns kvar av det gamla. Vi försöker renovera och bygga om utan att förstöra den gamla stilen.
MVH Gunilla
PS men tiden blir nog knapp för vi ska ju ut och testa husbilslivet DS
 
Hej Leena!

Det blir säkert jättefint när det blir klart och möblerna kommer på plats. Jag har inte orkat skriva på en vecka - har haft kraftig huvudvärk, först kill i halsen och sedan ont när jag svalde. Men ingen snuva har kommit - så någon vanlig förkylning är det nog inte. Men som tur är så är jag bättre idag när min mamma fyller 85 år. Hon orkar inte ha något kalas men Rolf och jag samt ena dottern med två pojkar ska åka dit och överraska henne senare i em och köpa räksmörgåsar och tårta med oss. Hoppas hon blir glad för det plus några presenter förstås.

Marie
 
F
Krya på dig Marie.
Inte roligt med flunsor, här hemma har de haft det men jag har klarat mig.Ännu ett tag iallafall. Hoppas det blev en lyckad födelsedagsfest.
Ja Gunilla då vet du hur det är med gipsdamm, men nu har jag fått det städat, phu, tillhör inte det vanliga jag gör hemma, hi hi.
Nu ska det bara upp lister sedan är det klart, tur man har en händig gubbe o son som fixar det mesta. Jag brukar fixa till så de har någat att fixa, märkligt så mycket ideer man får ibland.
Nu sitter jag här o väntar på att vi ska kunna möblera om lite, kanske får det vänta till i morgon.

Leena
 

Blogginlägg information

Författare
F.d. 55287
Visningar
315
Kommentarer
4
Senaste uppdatering

Fler inlägg från General

Dela detta inlägg

Toppen