Är cykel och häst framtiden?

Politikerna snackar om att förbjuda dieselbilar i städerna i framtiden när nu framtiden inträffar, framtiden har redan nåt Tyskland, de ligger i framkanten, men hur blir framtiden, det vet ingen. Många spåmän som tittar i sin miljövänliga kristallkula tror bensin & diesel kommer att kosta minst 22 kr, eller mer i framtiden. Undras om de är lika duktiga på att spå som meteorologerna för de har inte alltid många rätt, kanske, fel på sumpen de tittar i. I framtiden är det inte meningen vi skall åka någonstans överhuvudtaget, vem sa att Berlinmuren var riven.

Plötsligt är klimatet det enda som gäller, vi skall betala för allt vi släpper ut, när blir det skatt på det vi "skiter" ut när vi går på toa. Eller räknas detta inte in i utsläppsrätterna. Man kanske kan bli rik genom att sälja lite utsläppsrätter från familjen. Alla i den gröna rörelsen kastar sig på gräsmattan en gång om dagen, och doppar ner näsan i gräsmattan för att insupa doften av gräs och jord. Halleluja

Vi räddar inte bara jorden enligt politikerna och spåmännen, vi låser också in våra barn i sina länder eftersom ingen kan åka någonstans utan en cykel eller häst. Då kan vi klara oss på Svenska eftersom vi inte behöver lära oss språk, vi har nämligen i framtiden ingen nytta av språken, vi kommer ingen stans. Får väl skaffa en tandemcykel som är batteridriven, så hustrun och jag kommer någon stans. Nu delar regeringen ut subventionerade elcyklar, som vi alla bidragit med när vi betalar in vår skatt, någon måste haft en grön tråd felkopplad i hjärnan. Nu väntar jag bara på ”Stanna hemma i Sverige bidraget” det är ett bidrag man kan söka om man låter bli lämna landet. Det är ett miljövänligt bidrag.

Små gröna män har man hört talas om de invaderade Krim för ett tag sedan, inte brydde de sig om miljön, de var inte av det rätta virket. För de riktiga gröna männen är miljön nummer ett, sedan finns inget, det är tomt.

Snart är elcykeln och häst framtiden, inga körlektioner för bil längre utan i framtiden gäller rid och cykellektioner

God natt jord nu skall jag sätta mej under en korkek och lukta på blommorna, vi ses i grönsakslandet.

Skärmklipp.JPG
Status
Stängd för vidare inlägg.

Kommentarer

...och det där med utsläppsrätter. Kan någon vettig förklara för mig hur naturen blir renare för att man just betalar för att släppa ut skiten. Likaså är det med flygskatten. Kan jag nu med gott samvete flyga när dom lagt på 80:- i miljöskatt på en flygbiljett. Är jag då miljömedveten och bidragit till renare luft.
 
Ja sist vi höll på att gå under var det ozonhålen vid våra poler som gjorde att kylmedia blev den stora beskattningsfaktorn samt att man skall/måste betala en yrkesman flera tusen för att dra åt en rörfläns så det blir tätt, och beskattning på innehåll i div. apparater m.m. för den gång i framtiden skrotning skall ske.
Det skulle ta åtskilliga årtionden innan skadan som vi åstadkommit möjligen kunde börja läka om vi genast sadlade om............. Men plötsligt var hålen borta och debatten dog ut, men dock inte skatterna och restriktionerna vid hantering och då också trots att kylmedierna blivit utbytta mot naturvänligare sorter.
Man kom fram till att det troligen alltid hade skiftat i ozonlagret men ovetskap för att vi tidigare inte kunnat kolla läget gjorde att vi helt enkelt inte visste att hål uppstår ibland.
Sist jag hörde något om hålen var för kanske ett halvår sedan. Det var en ca. tiosekunders snabbnyhet i TV som meddelade att man observerat att ett hål hade upptäckts över sydpolen.
Oavsett om saker blir överdrivna eller är allvarliga återstår ju JanneEkans fråga... Blir det bättre eller renare bara för att man betalar straffskatter........ Eller kan det vara möjligt att det är desperata sätt att ursäkta skatteindrivningar som behövs till kassan.
Nyhetsmedierna är ju också väldigt eniga och enkelriktade för att mata oss med den för tillfället riktiga informationen.

M.v.h. JANKRO.
 
Status
Stängd för vidare inlägg.

Blogginlägg information

Författare
Lassej
Visningar
683
Kommentarer
5
Senaste uppdatering

Fler inlägg från Reseberättelser

Fler inlägg från Lassej

Dela detta inlägg

Toppen