Vänner!

Så är vi inne i februari och går mot ljusare tider, men husbilen kan man använda året runt som tur är. Lägger in en vintrig bild från när vi var ute med husbilen i december. Så här har vi det i norra Sverige.

Vi har under förra helgen genomfört ett styrelsemöte där vi bla. beslutat att uppgradera forumet så att det blir ännu bättre och får en del nya funktioner. Detta kommer att ske på måndag den 10 februari och beräknas att ta ca 4 timmar. Vi arbetar även med Årsmötesträffen som återigen genomförs i Mariestad det känns riktigt bra. Snart kommer även möjligheten att anmäla sig att läggas upp på forumet håll utkik efter detta.

Om du känner att det är något du vill förändra/förbättra i klubben eller frågor du vill att vi ska driva i Husbilsklubben.se så passa på att skriva en motion till årsmötet, där den behandlas och beslutas.

Vi ser med spänning fram emot hur det kommer att gå med förslaget av på- och avställning av husbilar som finansministern lanserade, det kommer snart ut hur detta ska gå till. Alla sätt är bra för att få ner skatten på nya husbilar. Det förändrar ju dock inte grundproblemet med WLTP där Husbilsklubben.se anser att man borde betrakta husbilen som det fritidsfordon det är.

Vi ses på vägarna och på forumet.

/Leif

IMG_0935.JPG