Vänner!

Då skriver jag mitt första ordförande har ordet på vår nya förstasida. Vår projektgrupp har jobbat intensivt under våren för att skapa en ny förstasida som bland annat innehåller artiklar om olika ämnen. Det har även skapats en ny del som heter "förmåner" och där hoppas vi att alla erbjudanden med rabatter mm. till er medlemmar nu presenteras på ett mer lättillgängligt och bättre överblickbart sätt.

Tiden går fort när man har roligt och nu närmar vi oss Årsmötesträffen och Årsmötet med stormsteg. Vi genomförde den gångna helgen styrelsemöte i Mariestad för att få koll på allt inför träffen och mötet. Vid detta möte deltog även revisorer och valberedning samt webb. Revisorerna gick igenom böckerna för att se att allt stod rätt till och vår valberedning genomförde intervjuer med kandidater för att få fram förslag på nya förtroendevalda. Det känns jättebra med Mariestad och vi ser fram emot ett fantastiskt möte på Karls holme. Om du anmält dig till träffen men ännu inte beställt mat så gör det så snabbt som möjligt om du vill kunna njuta av middag utan att laga själv :)

Vi kommer inom kort att lägga ut årsmöteshandlingarna för genomläsning, så ni har koll till mötet.

Här i Norrbotten så jobbar våren på och nu har dom sista snöfläckarna försvunnit. Husbilen har fått på sig sommardäcken och det känns bra. Nu har vi några helger med lokalt husbilsåkande att se fram emot innan vi börjar rulla dom 100 milen till Mariestad.

Vi syns på vägarna!

/Leif