Hej!
På 80-talet blev jag förtjust i Sturekompaniets Bouillabaisse, men sedan fick jag nöja mig med soppan på burk som jag tror var från Campbells trots att de säger sig aldrig haft den produkten (någon som vet vems det kan vara).
Efter det har jag provat flera recept utan att riktigt få till den. Jag minns den som lite tjockflytande, men den skall enligt recepten inte vara redd.
Alla recept som jag träffat på innehåller skaldjur, medan en svensk journalist som bott i Marseille hävdar att det inte ingår skaldjur. För övrigt så vet en Marseille-födda kompis ingenting.
Nu är frågan om matintresserade på HBK kan hjälpa mig att äntligen bli nöjd.
//Conny
På 80-talet blev jag förtjust i Sturekompaniets Bouillabaisse, men sedan fick jag nöja mig med soppan på burk som jag tror var från Campbells trots att de säger sig aldrig haft den produkten (någon som vet vems det kan vara).
Efter det har jag provat flera recept utan att riktigt få till den. Jag minns den som lite tjockflytande, men den skall enligt recepten inte vara redd.
Alla recept som jag träffat på innehåller skaldjur, medan en svensk journalist som bott i Marseille hävdar att det inte ingår skaldjur. För övrigt så vet en Marseille-födda kompis ingenting.
Nu är frågan om matintresserade på HBK kan hjälpa mig att äntligen bli nöjd.
//Conny