Fläskkotletter med inlagd strimlad Paprika.
4 st Fläskkotletter
3 dl Grädde + eventuelt lite mjölk för spädning
1 burk inlagda hela Champinjoner
1 burk inlagd Paprika (finns på willys oftast)
Salt + VitPeppar
Ris för 3-4 Personer
Salta och Peppra köttet och banka köttet bägge sidorna.
Klipp ett till två snitt i fett kanten så lyfter inte köttet så mycket.
Stek Fläskkotletterna.
Häll i Grädden och låt puttra15-20 min. (sätt på Riset när du hällt i Grädden)
Lägg i Champinjonerna (är dom stora dela dom)
Lägg i Strimlad Papprika börja med ca 3 mat skedar
rör om lite och smaka av lägg i mera papprika efter tycke o smak
krydda såsen mera med Salt o Peppar efter smak.
Låt puttra ca 5-10 min. här kan man späda med mjölk om såsen
har kokat ihop mycket, glöm inte att röra om lite då och då i såsen.
Kan med fördel frysas in till matlåda men blanda ris och sås väl först.
4 st Fläskkotletter
3 dl Grädde + eventuelt lite mjölk för spädning
1 burk inlagda hela Champinjoner
1 burk inlagd Paprika (finns på willys oftast)
Salt + VitPeppar
Ris för 3-4 Personer
Salta och Peppra köttet och banka köttet bägge sidorna.
Klipp ett till två snitt i fett kanten så lyfter inte köttet så mycket.
Stek Fläskkotletterna.
Häll i Grädden och låt puttra15-20 min. (sätt på Riset när du hällt i Grädden)
Lägg i Champinjonerna (är dom stora dela dom)
Lägg i Strimlad Papprika börja med ca 3 mat skedar
rör om lite och smaka av lägg i mera papprika efter tycke o smak
krydda såsen mera med Salt o Peppar efter smak.
Låt puttra ca 5-10 min. här kan man späda med mjölk om såsen
har kokat ihop mycket, glöm inte att röra om lite då och då i såsen.
Kan med fördel frysas in till matlåda men blanda ris och sås väl först.