H
hianders
Guest
Vanligtvis gör man ju romsåsen på creme fraiche, lite majonnäs och rödlök samt rom (stenbitsrom).
Nu hade jag inte mycket av detta hemma idag lördag 28/4 så jag gjorde en egen variant som blev mkt god till lax.
Jag tog majonnäs, några droppar grädde, charlottenlök och röd lök, lite torkad dill samt vanlig Kalles kaviar. Spetsade sen med några droppar citron. Enkelt och gott samt väl också husbilsmässig. Grädden kan man utesluta men det blev mer "sås" då, matlagningsgrädde är ju en variant förståss.
Ha en trevlig lördag!
fru hianders/Inger
PS Lite salt och peppar är inte helt fel DS
Nu hade jag inte mycket av detta hemma idag lördag 28/4 så jag gjorde en egen variant som blev mkt god till lax.
Jag tog majonnäs, några droppar grädde, charlottenlök och röd lök, lite torkad dill samt vanlig Kalles kaviar. Spetsade sen med några droppar citron. Enkelt och gott samt väl också husbilsmässig. Grädden kan man utesluta men det blev mer "sås" då, matlagningsgrädde är ju en variant förståss.
Ha en trevlig lördag!
fru hianders/Inger
PS Lite salt och peppar är inte helt fel DS
Senast redigerad av en moderator: