Marianne & Ranko
HBK Medlem
Vi har 4 familjer här på campingen som vi tänker bjuda på lite lokal Cava om några dagar men kan omöjligen ta in alla dessa (8 st.) fullvuxna människor, varken på vår P-tomt och absolut inte in i plåtisen mer än en åt gången! Om vi har tur, vi kanske kan boka upp några bord i matsalen/baren, men nu kommer vi in på det intressanta... Om jag lyckas övertala föreståndarinnan (the boss:en), så kanske, kanske att vi kan "låna" även kökets ugn och kyl och då kommer min fråga:
Vad kan vi bjuda till den lokalt producerade Cava Brut-Nature (rätt tempererad) i form av mingel/tilltugg, helst varmt sådant.
Det skall också vara ekonomiskt-försvarbart inom pensioners-budget-ramen! Tänkte först på baguette, snittar o liknande, men då är det kallt och "för" vardagligt. Om vi nu får tillgång till en ugn, finns det inga smårätter/tappas som sticker upp lite? I Italien skulle man kunna bjuda på små varma spenat/ricota knyten (liknar små piroger), men här finns inget sådant! Någon som kan komma med några "varma" tips?
Något i den här stilen:

Vad kan vi bjuda till den lokalt producerade Cava Brut-Nature (rätt tempererad) i form av mingel/tilltugg, helst varmt sådant.
Det skall också vara ekonomiskt-försvarbart inom pensioners-budget-ramen! Tänkte först på baguette, snittar o liknande, men då är det kallt och "för" vardagligt. Om vi nu får tillgång till en ugn, finns det inga smårätter/tappas som sticker upp lite? I Italien skulle man kunna bjuda på små varma spenat/ricota knyten (liknar små piroger), men här finns inget sådant! Någon som kan komma med några "varma" tips?
Något i den här stilen:
