H
hianders
Guest
Även detta recept gjordes i Nyhetsmorgon 1 mars - LCHF. Om man vill ha något till rätten så kan väl fullkornsris el fullkornspasta passa - eller?
200 g champinjoner
1 gul lök
2 klyftor vitlök
250 g körsbärstomater
1 burk ajvar relish mild
2 dl kokosmjölk
4 portionsbitar laxfiléer
1 påse färsk bladspenat
200 g skalade räkor
salt o peppar
1 Skiva svampen, finhacka lök och vitlök och fräs allt i kokosfett. Halvera tomaterna.
2 Vispa ihop ajvar relish och kokosmjölk, smaka av m salt och peppar och häll över grönsakerna. Rör ner laxen (dela i mindre bitar) och låt koka i sju minuter. Rör ner tomater, bladspenat och räkor och hetta upp snabbt.
Man kan variera med kyckling istället för lax och räkor.
Inger
200 g champinjoner
1 gul lök
2 klyftor vitlök
250 g körsbärstomater
1 burk ajvar relish mild
2 dl kokosmjölk
4 portionsbitar laxfiléer
1 påse färsk bladspenat
200 g skalade räkor
salt o peppar
1 Skiva svampen, finhacka lök och vitlök och fräs allt i kokosfett. Halvera tomaterna.
2 Vispa ihop ajvar relish och kokosmjölk, smaka av m salt och peppar och häll över grönsakerna. Rör ner laxen (dela i mindre bitar) och låt koka i sju minuter. Rör ner tomater, bladspenat och räkor och hetta upp snabbt.
Man kan variera med kyckling istället för lax och räkor.
Inger