H
hianders
Guest
Jag har för första ggn i mitt liv gjort en fiskpudding (tack Ami för receptet) och vill gärna delge er receptet. Den är så god!!
400 g djupfryst torsk kokas och finfördelas
blandas sedan med en "korv" färdig risgrynsgröt (ej söt)
Sen blandar man i två vispade ägg, saltar och pepprar samt har i hackad dill.
Smeten läggs sedan i smord och bröad form och överst lägger man smörklickar och strör på ströbröd.
I ugn 200 grader ca 30-40 minuter.
Serveras med gröna ärtor (gärna de små delikatessärtoirna) samt skirat smör och potatis.
Lycka till!
fru hianders/Inger
400 g djupfryst torsk kokas och finfördelas
blandas sedan med en "korv" färdig risgrynsgröt (ej söt)
Sen blandar man i två vispade ägg, saltar och pepprar samt har i hackad dill.
Smeten läggs sedan i smord och bröad form och överst lägger man smörklickar och strör på ströbröd.
I ugn 200 grader ca 30-40 minuter.
Serveras med gröna ärtor (gärna de små delikatessärtoirna) samt skirat smör och potatis.
Lycka till!
fru hianders/Inger