F
F.d. 5106
Guest
Hade andra planer idag , men med minus 30 i morse så beslutade vi att istället köra en
matlagningsorgie , vi började kl 10 och har nu med några glas vin i magen kommit
halvvägs .
Det kommer att bli :
Fyllda kyckling filèer a-la Fredshammar.
Sjömansbiff de-Lux
Champinjonpaj med lök, tomat och parmesan
Skinkstek med riktig gräddsås
och sist men inte minst en krämig Broccoli gratäng med salami
Ps: frun som är kock sa att jag skulle få offra en av mina goda öl till sjömansbiffen
tror ni inte att det går utan den
Vad ska ni äta då
matlagningsorgie , vi började kl 10 och har nu med några glas vin i magen kommit
halvvägs .
Det kommer att bli :
Fyllda kyckling filèer a-la Fredshammar.
Sjömansbiff de-Lux
Champinjonpaj med lök, tomat och parmesan
Skinkstek med riktig gräddsås
och sist men inte minst en krämig Broccoli gratäng med salami
Ps: frun som är kock sa att jag skulle få offra en av mina goda öl till sjömansbiffen
tror ni inte att det går utan den
Vad ska ni äta då