Eva & Hasse 9
HBK Medlem
Ja, det är jag verkligen. Varför ska det finnas paprika på nästan alla mackor nu för tiden. Ska man ha en enkel fralla med ost så ligger där en färgglad paprikaskiva på osten. Jag gillar inte paprika. Det är inte bra för magen. Hur kul är det att rapa paprika i ca 6 timmar framåt? Inte kul alls kan jag påstå.
Men ta bort den då säger ni. Det hjälper inte! Hela ostskivan smakar paprika. Har paprikan legat på en macka mer än 10 minuter så är den helt förstörd. Mackan alltså.
Ibland så köper man en dubbel fralla och tror att det röda där är en god tomat. Men så är det paprika. Det värsta jag råkade ut för var när jag beställde två räksmörgåsar utan paprika och dom levererades med paprika. Och damen bakom disken nästan vägrade att plocka bort dom f-rba--ade paprikaskivorna. Då hade dom bara legat där i någon minut så ingen skada var skedd.
Jag tycker att paprikan kan finnas på ett fat bredvid så att den som vill ha det på sin smörgås kan ta det.
Vi som inte gillar paprika.
Eva & Hasse
Men ta bort den då säger ni. Det hjälper inte! Hela ostskivan smakar paprika. Har paprikan legat på en macka mer än 10 minuter så är den helt förstörd. Mackan alltså.
Ibland så köper man en dubbel fralla och tror att det röda där är en god tomat. Men så är det paprika. Det värsta jag råkade ut för var när jag beställde två räksmörgåsar utan paprika och dom levererades med paprika. Och damen bakom disken nästan vägrade att plocka bort dom f-rba--ade paprikaskivorna. Då hade dom bara legat där i någon minut så ingen skada var skedd.
Jag tycker att paprikan kan finnas på ett fat bredvid så att den som vill ha det på sin smörgås kan ta det.
Vi som inte gillar paprika.
Eva & Hasse