H
hianders
Guest
Säkert också husbilsmässig. Jätteenkel att göra och god!
Det står att man ska servera med salladsblad men vi tog lite kokt potatis och lingonsylt till också. Vi hade Cesar dressing (kan köpas färdig) till salladen.
4 port
600 gr blandfärs
1 dl majonnnäs
1 tsk örtsalt
Salt och peppar
1 msk olivolja
300 gr strimlad vitkål
3 msk smör/kokosfett
2 dl riven ost
Salladsblad
Sätt ugnen på 200 grader.
Blanda färsen med majonnäs, örtkrydda, salt och peppar.
Smörj en ugnsfast form med olivolja och lägg färsen i botten på den.
Strimla vitkål och fräs den i smör el kokosfett. Fördela den över färsen och strö över den rivna osten. Låt stå i ugnen i ca 30 min. Servera med salladsblad.
Inger
Skickat från min iPad
Det står att man ska servera med salladsblad men vi tog lite kokt potatis och lingonsylt till också. Vi hade Cesar dressing (kan köpas färdig) till salladen.
4 port
600 gr blandfärs
1 dl majonnnäs
1 tsk örtsalt
Salt och peppar
1 msk olivolja
300 gr strimlad vitkål
3 msk smör/kokosfett
2 dl riven ost
Salladsblad
Sätt ugnen på 200 grader.
Blanda färsen med majonnäs, örtkrydda, salt och peppar.
Smörj en ugnsfast form med olivolja och lägg färsen i botten på den.
Strimla vitkål och fräs den i smör el kokosfett. Fördela den över färsen och strö över den rivna osten. Låt stå i ugnen i ca 30 min. Servera med salladsblad.
Inger
Skickat från min iPad
Senast redigerad av en moderator: