Sv: Att läsa för margarinätare...
Har nu gjort min egna privata forskning i detta ämne och läst mycket.
Skriver 1 promille av vad som finns att läsa.
Vad jag har lärt mig är att man máste tänka mycket logiskt
Helt oberoende jag äter varken Smör eller Margarin
Mest ifrán olka , universitet runt om i världen.
I Sverige används det i stort sett endast Margarin eller Smör, men i mánga andra länder oljor och djurfett "Manteca" sá det pratas om alla dessa fetter. Jag konsentrerar mig nu endast pá Smör och margarin.
Det är mycket ord mot ord om detta sá jag tycker att universiteten vinner i förklaringarna. kanske med mera oberoende forskning
Universiteten har fátt mánga E-mail om detta med olika saker som är till för att försvaga margarinets popularitet.
Universiteten svarar med att detta tycks vara affärsideer. SPAM internet
Smöret är mycket gammalt sedan man började att mjölka kor.
Margarinet finns det olika uppgifter om Det pástás att margarinet uppfanns i Frankrike för att Göda ankors lever
(lögn) det finns recept ifrán början av 1800 talet ifrán Menorca.
Margarinets färg var vit och det blandades i kemikalier för att färja den gul och lura
folk att det var smör.
(lögn)Redan 1886 i delstaterna New York och New Jersey förbjöds tillverkning av gula margarin,
och 1902 ytterligare 32 stater hade antagit liknande förbud (tillverkarna hade kringgått problemet
genom att lägga karamellfärg - vilket är samma som används för att dekorera tårtor). År 1950
President Truman vägrade begäran att detta margarin såldes endast utan färgämne, och sedan populariserade gula margarin produktion som vi äter idag.
Det talas om att Margarin har samma ineháll som tvättmedel.
Stämmer till viss del olika prudukter används som ingredienser till rengörning och kan ätas eller drickas. Ex. alcohol är ett förstaklasigt tvättmedel. Detta pratades det mycket pá 70 talet när man upptäckte att marsmallows hade en del samma ingredienser som tvättmedel till tvättmaskiner. Skall inte gá in pá detta kemiska inneháll.
Báda har samma kalorier.
(sant)
Alla fetter har samma mängd kalorier: 9 per gram. Detta gäller även smör, margarin,
kyckling fett, nötkött, smör, extra virgen olivolja. Vad vi vanligen kallar mättade oljor eller fetter, även spårmängder ämnen som inte är fett, och det är frågan.
(Margarin) kan öka med 53% av risken för kranskärlssjukdom hos kvinnor.
Lögn: Det med 53% av kvinnorna är ren historia. (är det på grund av att författaren av hoax,)
Kvinnor i allmänhet är mer vakna och moraliska med kost och därför
känsligare med det"senaste" på internet. ( Harvard university)
Smör smakar mycket bättre än margarin och förbättrar smak av andra livsmedel.
Rätt/Fel: detta beroende på individuell smak.
Utspritt om margarin:
* Orsakar en Trippel risk för kranskärlssjukdom.
* Ökar totalkolesterol, LDL (det onda kolesterolet) och sänker HDL (det goda kolesterolet).
* Sänker kvaliteten på bröstmjölk.
* Minskar immunsvar hos organismen.
* Minskar insulinreaktion
Halvsant (skadlig). Allt detta är problem som orsakas av intag av transfettsyror, som finns
i många livsmedel, inte bara margarin. Att säga att allt detta orsakas av margarinet är osant
eftersom om man inte äter det hela tiden, vi äter mer transfetter
från kakor, chips, godis ...
En annan sak som skrämmer upp människor är att om man lLämnar margarin i garaget eller skuggade området.
sá inom några dagar kommer man att märka att det blir inga flugor! . Detta bevisar endast att det inte har något näringsvärde helt normalt.
Margarinets Cancerrisk.
Lögn. leucemia som det pratas om har större risk i smör än margarin. Amerikansk föda som bröd hamburgare korv & Cocacola som äts till frukost
mjölk-och mejeriprodukter apiol lecitin, yoghurt smör som kan ge bröstcanser Smör är gjort av lactoprudukter som tillfredställer cancer pá grund av kons starka hormoner.
Läs själva om detta pá dom stora Universiteten. Alla pratar om att detta är Hoax
Kanske samma som sömngasen...
Vad jag har lärt mig är att man máste tänka mycket logiskt när man hör en sak eller läser
Källa:
Universidad de Cataluña
Stanford university
Harward University
Princeton University
Cambridge University
Oxford University
Yale University
Kobe university
Nagoya univeristy (specialista specialista av obertoende)
Tokyo universitet
National Food Control Commission
Massachusetts Institute
Massachusetts Institute
Massachusetts Institute