H
hianders
Guest
Hittade detta recept för 4 pers som jag modifierade lite.
ÄPPELKASSLER
500 g kassler
2 gula lökar
Smör el margarin
2 äpplen
2 1/2 dl köttbuljong
1 burk färskost m pepparot, ca 100 gr
Smörgåskrasse
Serveras m potatis el ris el pasta och broccoli.
Skär kasslern i tunna skivor. Skala och skiva löken. Fräs i matfett i en panna några min. Skär äpplena i klyftor och låt fräsa m löken någon min. Lägg kasslern ovanpå och häll över buljongen. Låt puttra under lock ca 10 min.
Klicka osten över och klipp krasse över.
Jag hade ingen färskost utan strödde på riven ost (mozarella) som jag hade i frysen. Ingen krasse heller så jag tog lite persilja istället.
Inget stekos så det är väl husbilsmässigt.
Inger
ÄPPELKASSLER
500 g kassler
2 gula lökar
Smör el margarin
2 äpplen
2 1/2 dl köttbuljong
1 burk färskost m pepparot, ca 100 gr
Smörgåskrasse
Serveras m potatis el ris el pasta och broccoli.
Skär kasslern i tunna skivor. Skala och skiva löken. Fräs i matfett i en panna några min. Skär äpplena i klyftor och låt fräsa m löken någon min. Lägg kasslern ovanpå och häll över buljongen. Låt puttra under lock ca 10 min.
Klicka osten över och klipp krasse över.
Jag hade ingen färskost utan strödde på riven ost (mozarella) som jag hade i frysen. Ingen krasse heller så jag tog lite persilja istället.
Inget stekos så det är väl husbilsmässigt.
Inger
Senast redigerad av en moderator: